Wie is Brightvice?

Over ons

 

Brightvice is een creatief internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. Onze roots liggen in Den Haag. Als no-nonsense creatief internetbureau werken wij vanuit het principe om u, onze opdrachtgever, op weg te helpen op de online snelweg. Wij willen de uitdaging aangaan om samen met uw organisatie een passende oplossing te verzinnen op het gebied van webdesign en online marketing.
Van een vaste formule houden wij niet. Wij benaderen nieuwe opdrachten vanuit een persoonlijk perspectief en gericht op de toekomst. Het streven hierin is een langdurige relatie aan te gaan met onze opdrachtgevers. Dat online succes altijd het resultaat is, heeft de ervaring in de afgelopen tijd ons bewezen.

Waarom?

Omdat wij zelfstandige ondernemers hetzelfde succes op Internet willen bieden als grote bedrijven. Omdat wij geloven dat jij als kleine ondernemer jouw dromen waar kan maken en je bedrijf kan laten groeien door het beter inzetten van effectieve internet oplossingen. Wij geloven dat dit niet alleen is weggelegd voor grote bedrijven met veel geld en een grote marketing afdeling. Daarom willen wij jou beter helpen. Beter dan we vorig jaar waren, beter dan andere internetbureaus dat doen en beter dan je het zelf zou kunnen.

Hoe?

Door onze klanten te helpen met het verbeteren van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van hun bedrijf op Internet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigd is op het internet, goed gevonden wordt door je doelgroep en dat jij de middelen hebt om je bezoekers om te zetten in klanten.

Versterk ons team!

Be A Part Of Our Unique Culture

Als aanvulling voor ons team zoeken wij een gemotiveerde webdesigner/grafisch vormgever met minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van HTML5, Joomla & WordPress. Ben jij een creatieve webdesigner die zich graag inzet voor verschillende klanten en projecten binnen het bedrijf? Neem dan eventjes contact met ons op!

Adwords

Direct relevante bezoekers op uw site ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw website direct goed gevonden wordt in de betaalde Google resultaten. Dit doen wij door middel van een effectieve Google Adwords campagne op te zetten. Alles met als doel om meer bezoekers, leads en klanten te trekken op uw website.

Bekijk onze Adwords pakketten

Extra diensten

Naast ons all-in website pakket bieden wij extra diensten aan om uw website beter en succesvoller te maken. Onze extra diensten bieden wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan.

Bekijk onze extra diensten

Enthousiast geworden?

Ja!

stuur mij vrijblijvend jullie offerte

Binnen 1 uur reactie!

Geheel vrijblijvend

Binnen 10 dagen online!

Vragen? Bel ons op 070 – 568 0800

Bedrijfsnaam


Uw Voornaam


Uw Achternaam

Uw e-mailadres


Plaats

Onderwerp

Uw bericht