Onze extra diensten

Meer mogelijkheden voor uw website!

 

Naast ons zeer uitgebreide all-in website pakket bieden we extra diensten om uw website nog succesvoller te maken. Deze extra diensten bieden we tegen zeer concurrerende tarieven aan. Wanneer u een van deze diensten wenst te bestellen, kunt u dat in het offerteformulier aangeven.

Wij ontwerpen logo’s & complete huisstijlen

Huisstijlontwikkeling

Een goede huisstijl is de basis van herkenbaarheid. We bepalen het kleurgebruik, de typografie en de vormelementen, om zo een compleet eigen stijl voor uw onderneming te ontwikkelen. Daarnaast brengen wij uw huisstijl tot leven. Van de klassiekers als visitekaartje en briefpapier, tot notitieblokken, memoblokken en banners. Onze service reikt van het daadwerkelijk grafisch ontwerpen tot aan de levering van het drukwerk!

Wij verhogen uw relevante websitebezoeken door Adwords

Complete Adwords Campagnes

Onze opgeleverde websites zijn standaard zoekmachine vriendelijk. Dit betekend dat Google & Bing uw website indexeert in hun zoekmachine. Met onze 'Adwords campagnes' zorgen wij ervoor dat uw website hoger binnen Google komt te staan. Door te adverteren met Google Adwords ontvangt u direct veel nieuwe bezoekers op u website.

Wij schrijven uw website teksten

Professionele teksten die uw klanten overtuigen!

Heeft u als onderneming nog geen website teksten? Laat dit maar aan ons over! Wij schrijven professionele webteksten die klanten inspireren en raken.

Wij beveiligen uw website

SSL Certificaat

U kent het wel, het groene slotje in de adresbalk. Dit betekent dat de complete website extra is beveiligd door middel van SSL encryptie. Hierdoor wordt de website veiliger voor hackers. Bovendien straalt het vertrouwen uit én Google heeft aangekondigd dat websites met een SSL verbinding voorang krijgen in de zoekresultaten. Een win-win situatie dus!

Extra service voor uw website

Compleet servicepakket

Met ons complete servicepakket voeren wij periodieke technische updates uit om je website veilig en goed draaiend te houden. Ook voeren wij functionele updates uit waarmee jouw CMS nog meer mogelijkheden krijgt in de loop der tijd. Wijvoeren daarnaast elke nacht een backup uit van uw site.

Adwords

Direct relevante bezoekers op uw site ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw website direct goed gevonden wordt in de betaalde Google resultaten. Dit doen wij door middel van een effectieve Google Adwords campagne op te zetten. Alles met als doel om meer bezoekers, leads en klanten te trekken op uw website. Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk onze Adwords pakketten

Enthousiast geworden?

Ja!

stuur mij vrijblijvend jullie offerte

 Binnen 1 uur reactie!

 Geheel vrijblijvend

 Binnen 10 dagen online!

Vragen? Bel ons op 070 – 568 0800

Bedrijfsnaam


Uw Voornaam


Uw Achternaam

Uw e-mailadres


Plaats

Onderwerp

Uw bericht